Al uw Mey Ondergoed gemakkelijk online bestellen!

Tanga

De tanga wordt niet door heel veel mensen gedragen, maar toch is dit een ideaal kledingstuk voor zowel mannen als vrouwen. Deze onderbroek is hoog uitgesneden zoals u dat gewend bent van de string. Maar in tegenstelling tot een string bedekt dit ondergoed wel uw billen. Hierdoor bent u voorzien van net wat meer ondersteuning, waardoor dat jurkje misschien net wat mooier uitkomt. De tanga’s die u koopt via Mey-ondergoed.nl zitten daarnaast ook nog eens comfortabel en zijn gemaakt van kwalitatieve stoffen. Zo kiest u voor een mooie look die ook nog eens lekker zit.

De tanga voor mannen

Met een tanga laat u zien dat u lef, zelfvertrouwen en gespierde bovenbenen heeft. Als u uren in de sportschool staat om uw benen te trainen dan mogen deze namelijk best gezien worden. Een hoog uitgesneden tanga is hier ideaal voor. Daarnaast kan een tanga ook handig zijn wanneer de broek van uw pak bijvoorbeeld nauw aansluit. Door een tanga te dragen zijn er geen lijntje zichtbaar en komt uw outfit net wat mooier uit.

De tanga voor vrouwen

De tanga is een ideaal alternatief voor vrouwen die graag hun billen bedekken, maar toch van hoog uitgesneden ondergoed houden. Tanga’s van bijvoorbeeld Sloggi of Ten Cate geven uw lichaam mooi vorm en zitten heerlijk door de elastische stoffen. Met de keuze uit verschillende basic kleuren kunt u eenvoudig uw tanga afstemmen op de rest van uw outfit. Zo kiest u bij Mey-ondergoed.nl bijvoorbeeld voor een huidkleurig exemplaar wanneer u een wit zomers jurkje draagt en niet wilt dat uw tanga zichtbaar is.

Het assortiment van Mey-ondergoed.nl

Wanneer u uw tanga shopt via Mey-ondergoed.nl heeft u ook de mogelijkheid om uw winkelmandje te vullen met andere soorten ondergoed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Boxershorts
  • Bh’s
  • Hipsters
  • Slipjes

Het bestellen van uw favorieten is gemakkelijk en snel. U zoekt simpelweg op wat u wilt kopen, zoals Mey lingerie of Mey bodywear en kiest uw favoriete artikel. Na het plaatsen en betalen van uw bestelling leveren wij deze binnen enkele dagen bij u af. Wij gaan er natuurlijk vanuit dat u volledig tevreden bent. Maar indien dit niet het geval is, krijgt u gewoon uw geld terug. Zo loopt u geen enkel risico. Kies nu ook voor gemak en een scherpe prijs en bestel direct!