Al uw Mey Ondergoed gemakkelijk online bestellen!

Ondergoed van Mey

Ondergoed van hoge kwaliteit? Dan is Mey uw merk. Mey ondergoed is kwalitatief hoogwaardig ondergoed voor dames en heren. Mey biedt alle soorten ondergoed, geproduceerd volgens de laatste technieken van het beste materiaal. De stijl van Mey bodywear kan het beste omschreven worden als klassiek met een moderne tint. Prachtig ontworpen ondergoed met klassieke prints of effen kleuren, altijd volgens een klassiek model. Er zijn allerlei soorten onderkleding van Mey beschikbaar, zoals:

  • Heren slips
  • Dames slips
  • Strings
  • Mey bh’s
  • Heren boxershorts
  • Dames hipsters
  • Onderhemden
  • Pyjama’s

En meer. Wat u zich ook aan ondergoed voor kan stellen: het merk Mey biedt het. En via Mey-ondergoed.nl zijn de artikelen van dit kwaliteitsmerk ook nog eens extra voordelig online te krijgen. Ga daarom snel door naar een van de artikelen en bestel uit de webwinkel.

Ondergoed: de moderne tijd

Enkele bekende soorten ondergoed die vandaag de dag worden gedragen, hebben ‘pas’ in de twintigste eeuw bekendheid gekregen. Zoals de boxershorts voor heren bijvoorbeeld. Dit type ondergoed werd pas in de jaren dertig van de vorige eeuw geïntroduceerd. En pas in de jaren negentig werden de boxershorts steeds meer gedragen. Inmiddels bestaat het totale aanbod van herenonderbroeken voor zestig procent hieruit. Hetzelfde geldt voor de bh. Het kledingstuk werd pas in 1914 gepatenteerd door Mary Phelps Jacob. Inmiddels is de bh een van de meest gedragen kledingstukken ter wereld. Mey biedt topkwaliteit boxershorts en bh’s, net als allerlei andere soorten ondergoed. Waar u de kledingstukken van Mey bestelt voor de scherpste prijs? Op 1Dagactie.nl natuurlijk!

1Dagactie: korting en nog meer korting

1Dagactie.nl biedt een uniek concept dat alleen maar meer voordeel voor topkwaliteit oplevert. Op de site van 1Dagactie.nl staan fantastische artikelen binnen verschillende categorieën, zoals onderbroeken. Iedere 24 uur zijn er weer nieuwe acties te ontdekken binnen de webwinkel. Op het toch al scherp geprijsde ondergoed kunt u zo nog eens extra besparen. De beste merken staan hier dan ook aangeboden tegen belachelijk lage prijzen. Maar: wees er snel bij want de klok tikt. Bezoek daarom 1Dagactie vandaag nog en kijk of uw favoriete ondergoed tegen die belachelijk lage prijs staat aangeboden.