Al uw Mey Ondergoed gemakkelijk online bestellen!

Mey ondergoed

Snel Mey-ondergoed kopen!

Mey-ondergoed koop je snel en makkelijk bij de online webshop. Een webshop met talrijke aanbiedingen in Mey-ondergoed. Maar ook de standaard collectie is te vinden op de webshop Mey-ondergoed. Modellen zowel voor dames als heren Mey-ondergoed in diverse kwaliteiten.

Mey-ondergoed voor heren

Als eerste hebben we Mey-ondergoed voor heren. Kwaliteiten zoals Dry Cotton en Noblesse.

  • oblesse is een 100% katoen kwaliteit Mey-ondergoed. Het is de klassieke lijn van Mey- ondergoed voor heren die veelal door de oudere mannen wordt gekocht. Probleemloze slips, hemden en T-shirts voor een goede prijs kwaliteit verhouding.
  • Dry cotton is een kwaliteit die ervoor zorgt dat het vocht afgevoerd wordt naar de buitenzijde van het T-shirt zodat de drager van deze kwaliteit Mey-ondergoed droog blijft op de huid. Dit zelfde is geldig voor slips en shorts die in deze kwaliteit te koop zijn.
  • Modische Mey-ondergoed kwaliteiten bestaan uit de vele prints en kleuren die er te koop zijn in de boxershorts. Kwaliteiten in katoen en polyamide materiaal. Sterke stoffen die niet kapot te krijgen zijn. Zowel in strakke shorts te koop als in losse boxershorts.

Mey-ondergoed voor dames

Voor de dames heeft Mey-ondergoed een grote collectie. Dry cotton voor dames is de nieuwste kwaliteit voor de dames.

  • Noblesse dames Mey-ondergoed is een serie van 100% katoen die zowel slips in diverse modellen omvat als hemden en T-shirts met korte en lange mouw. De T-shirts zijn afgewerkt met een glimmend randje hetgeen de shirts een rijke uitstraling geven.
  • Emotion is een geliefd product bij de meeste vrouwen. Een betaalbare slip in verschillende modellen maar ook hemden en T-shirts met een korte mouw is te vinden in deze serie. Het materiaal is van viscose met polyamide hetgeen deze serie Mey-ondergoed een rijke uitstraling geeft maar ook een goede pasvorm. De hemdjes en T-shirts zijn goed te dragen onder een blouse of colbert. Het mag gezien worden deze kwaliteit Mey-ondergoed.
  • Soft Shape is een 100% polyester kwaliteit Mey-ondergoed. Het bestaat uit diverse hemden en T-shirts, slips en strings maar ook is er een bh gemaakt in deze kwaliteit in diverse wisselende modekleuren.
  • Diverse modische slips en bh’s wisselen de seizoenen af in het Mey-ondergoed assortiment voor dames.

Mey-ondergoed heeft zowel voor de dames als heren een goede pasvorm. De aanschaf kan dan misschien iets duurder zijn de levensduur van Mey-ondergoed is ook beduidend langer. Wassen op 30 graden en drogen aan de lucht is de beste behandeling die er is voor Mey-ondergoed. Bekijk ons ruime assortiment met de meest uitlopende modellen en houd de dagactie van 1Dagactie.nl in de gaten voor de beste aanbiedingen.