Al uw Mey Ondergoed gemakkelijk online bestellen!

Mey ondergoed heren

Kwaliteit Mey ondergoed heren

Mey ondergoed heren zijn er in verschillende kwaliteiten. Mey ondergoed heren een honderd procent katoenen kwaliteit.Klassieke heren onderbroeken in verschillende hoogte en met of zonder sluiting uitsluitend te koop in het wit. Mey ondergoed heren in 100% katoen in diverse T-shirts. De T-shirts bestaan uit een T-shirt met een hoge boord, lage boord en een singlet model. Dit alles in de kleur wit. Het bijzondere van deze serie Mey ondergoed heren is dat de T-shirts en het singlet allemaal een ronde iets langere slip hebben aan de onderzijde zodat hemd of T-shirt niet uit de broek gaat maar ook glad zit in de slip of bovenbroek.

Mey Dynamic zijn mooie moderne bedrukte heren shorts in de categorie Mey ondergoed heren. De pijpjes zijn in verschillende lengte te verkrijgen maar ook de hoogt van de short kan variëren. Mey ondergoed heren kent ook de collectie Dry cotton. Dry cotton is een kwaliteit Mey ondergoed heren die bestaat uit een vezel die ervoor zorgt dat het transpiratie vocht opgenomen wordt in het T-shirt maar niet meer afgegeven wordt aan het lichaam. Dit is een belangrijk verschil tussen de kwaliteit Mey ondergoed heren Dry cotton en Mey ondergoed heren 100% katoen. De kwaliteit 100% katoen geeft namelijk het vocht wel terug aan het lichaam waardoor je eerder afkoelt.

Dry cotton

Mey ondergoed heren Dry cotton zorgt er juist voor dat het transpiratie vocht naar de buitenkant van het T-shirt wordt getransporteerd waardoor je een aangenaam gevoel blijft houden. Mey ondergoed heren Dry cotton zijn er in verschillende modellen zoals het T-shirt met v-hals, ronde hals, mouwloos T-shirt en singlet model. Dit alles in de kleuren wit en zwart. De slips van Mey ondergoed heren Dry cotton zijn iets minder bedeelt er is een short model en een hip slip. Beide modellen zijn verkrijgbaar in het wit en zwart. De bovenzijde van de slips zijn afgewerkt met een elastische band. Aan de voorzijde is de band afgewerkt met dezelfde stof als de slip of short. Mannen die deze slips en T-shirts hebben geprobeerd willen vaak geen andere kwaliteit meer door de goede vochtopname die deze Mey ondergoed heren Dry cotton heeft.

 Mey ondergoed heren

Mey ondergoed heren Software is voor een kleine groep mannen. Dit 100% synthetische materiaal is glad om te dragen maar het transpireert veel. Het neemt geen vocht op en je lichaam zal altijd klammig nat aanvoelen. In deze tijd van innovatieve materialen zijn er betere kwaliteiten in gladdere materialen om te dragen. Mey ondergoed heren Club zijn moderne shorts die vier keer per jaar een nieuwe look krijgen. favoriet zijn de ruiten en de strepen dessins in verschillende kleuren. Je ziet er is keus genoeg in Mey ondergoed heren neem eens een kijkje op onze webshop ondermodeshoppen en vergelijk verschillende modellen en kwaliteiten.