Al uw Mey Ondergoed gemakkelijk online bestellen!

Mey bodywear

Mey bodywear, heerlijke goedzittende bodywear voor dames en heren dat is Mey bodywear. Kwalitatief van een goede kwaliteit door het gebruik van fijne stoffen in zowel katoen als microvezels. Mey bodywear voor heren is opgebouwd uit diverse lijnen zoals dry cotton, noblesse en Dynamic. Dynamic Mey bodywear zijn shorts en slips in modische tinten en printen. Leveringen van vier keer per jaar met verschillende kleuren en printen. Dry cotton is een materiaal dat er voor zorgt dat de huid droogt blijft maar ook warm.

Assortiment Dry cotton

Het assortiment van Dry cotton bestaat uit short, slips, T-shirts en hemden voor heren. Dit alles in de Mey bodywear kleuren wit en zwart. De lijn Noblesse van Mey bodywear is een zuivere katoenen lijn. Mako gekamd en van Peruaanse katoen. Een mooie gladde katoenen draad die gebreid wordt tot gladde katoenen Mey bodywear voor heren. Een kwaliteit die al jaren mee draait in de top 10 van Mey bodywear. Het bestaat uit de klassieke modellen voor heren zoals een midi en maxi slip met gulp sluiting, ook een T-shirt met hoge boord of een lage boord als ook een singlet model behoren tot de mogelijkheden. Mey bodywear noblesse is alleen in het wit leverbaar. Echter Mey bodywear noblesse trend is leverbaar in wit en zwart. Het is dezelfde kwaliteit als Mey bodywear noblesse echter moderner gesneden en de kleur zwart is eraan toegevoegd. Mey bodywear voor dames is veel uitgebreider als voor heren. Allereerst heb je Mey bodywear Emotion bestaande uit T-shirts met korte mouw, topjes als singlet model of met spaghetti bandjes, rioslips, tailleslips en pantee’s behoren tot het ruime keuze pallet. De kleuren zijn enorm. Naast wit, zwart, huid en champagne zijn er ieder seizoen nieuwe kleuren beschikbaar naar aanleiding van het modebeeld van dat seizoen.

Mey bodywear dames

Mey bodywear voor dames bestaat ook uit de lijn noblesse. Eveneens een honderd procent katoenen stof die gebruikt wordt voor hemden, slips en T-shirts met lange en korte mouw. Veelal leverbaar in wit en zwart. Naast het standaard Mey bodywear is er voor de dames ook een hele lingerie lijn. Bh’s met bijpassende slips en strings, onderjurkjes en nachtmode. Sinds kort is er een nieuwe lijn dames Mey bodywear genaamd Milky. Slips en hemden gemaakt van melkproteïne een stof die zacht aanvoelt op de huid, maar ook huidvriendelijk is.  Mey bodywear biedt ook een torselet aan, Alizee met afneembare jarretels en eventueel strapless te dragen. Alizee torselet is te leveren in de kleur zwart en is te vinden op onze webshop. Zoals u hier boven heeft kunnen lezen is er een veelheid aan keus in Mey bodywear. Mey bodywear sluit in zijn kleurenpallet zowel voor de dames als de heren goed aan bij de bovenkleding die op dat moment in de mode is. Bij de heren wordt Mey bodywear in de seizoenskleuren vooral toegepast in de shorts van de serie Dynamic en Club. Bij Mey bodywear voor dames zijn vooral de seizoen kleuren terug te vinden in Mey Emotion, soft shape en in de lingerie lijn bh’s en slips.