Al uw Mey Ondergoed gemakkelijk online bestellen!

Mey bh's

Sinds een aantal jaren heeft Mey een flink aantal bh’s in de collectie. Een Mey bh is veelal een bh die een perfecte pasvorm heeft goed aansluit bij de borsten en een fraai uiterlijk heeft. Er zijn maar weinig Mey bh’s die in een continue verkoop zitten. De meeste Mey bh’s zijn seizoen gebonden en worden dan ook uitgevoerd in mooie kleuren die aansluiten op het modebeeld van het seizoen. Het fijne van de aankoop van een Mey bh is dat er bijpassend ondergoed te koop is. Zowel een string als een short of tai slipje zitten bij de Mey bh’s zodat u de outfit compleet kunt maken waardoor u een mooi geheel krijgt.

 Mey bh’s

Een Mey bh kan bestaan uit een voorgevormde cup met beugel of uit een driedelige cup met beugel. Bij de driedelige Mey bh bestaat de cup meestal uit een kanten bovenrand. Het zijstuk en de ondercup bestaan uit een gedessineerde stof in de kleur van het seizoen. Doordat een Mey bh per seizoen wordt gemaakt zijn er vaak ook meerdere modellen te verkrijgen in een soort Mey bh, zoals een push-up bh en een mousse bh. Mey bh’s worden gemaakt van duurzame materialen en ontworpen, gesneden en gemaakt in Europese landen.

De hoofd vestiging zit in Zuid Duitsland terwijl verschillende ateliers in polen en Tsjechië zijn. Dagelijks gaan er vracht-wagens heen en weer om de diverse onderdelen te bezorgen bij de juiste fabriek. In Duitsland worden alle Mey bh’s ook nog eens aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen om zo zo min mogelijk foutieve Mey bh’s in de winkel te krijgen. Een Mey bh bestaat uit ongeveer 45 onderdelen zoals beugel, ringetjes, achtersluiting, tussenfoam, voering rugpandjes, bovencup stof en ga zo maar door. Al deze onderdelen worden apart gesneden en verwerkt. Het is ook allemaal handwerk wat een Mey bh zo aantrekkelijk maakt. Zoals je ziet maakt het de prijs wat duurder van een Mey bh omdat er zoveel handelingen gedaan moeten worden voor je een hele Mey bh hebt. Doordat er bijpassend bij een Mey bh slips zitten en de kleuren goed in het seizoen aansluiten kun je de Mey slipjes goed verkopen bij een eventuele bh van een ander merk.

Mey bh’s modellen

Een goed passend basis model van een MEy bh is bijvoorbeeld de Nuevo. Een Mey bh die in drie kleuren te verkrijgen is, te weten wit, zwart en huid. Maar ook verkrijgbaar in een mousse cup en een molded cup. De beugel is van een soepel materiaal die mooi om de borst aansluit. Beide modellen Mey bh’s zijn ideaal om onder strakke kleding te dragen omdat deze mooi glad zijn, zowel op de cup als de achterzijde van de bandjes. Tevens is er ook een strapless bh te verkrijgen in deze serie Mey bh’s. Wilt u liever een iets mooier ogende bh van Mey komen we uit bij de Mey bh Allure. Een bh met een voorgevormde cup waarvan de bandjes zijn afgewerkt met een randje kant. De zijpanden en achterpanden zijn afgewerkt met kant waardoor het geheel een luxueuze uitstraling krijgt. De tussen cups van deze Mey bh is voorzien van kant. Deze bh is er in verschillende kleuren te weten een mooie kleur huid, zwart, wit en antraciet grijs.